Telefoonnummer: 040-2427201
  • Gespecialiseerd in prothetiek en kroon- en brugwerk
  • Eigen tandtechnisch labaratorium + behandelkamer
  • Medewerkers met passie voor het vak
  • Samenwerking met specialisten

Direct aanmelden

Welkom bij Optident Tandtechniek!

Bij ons vindt u alle specialismen onder één dak.

Als team van Optident Tandtechniek werken wij samen aan een optimaal resultaat, zodat u tevreden en met een mooie, natuurlijke glimlach onze praktijk verlaat.

Passie voor het vak

In 1992 is Optident Tandtechniek als eerste laboratorium gestart te Son. Sinds 2014 is het nieuwe laboratorium gestart in Eindhoven, waar wij ook beschikken over een eigen behandelkamer. Bij ons kunt u terecht voor zowel prothese-, als kroon- en brugwerk.

Synergie tandartsen en implantologen/kaakchirurgen met tandtechnici

Door samen te werken met tandartsen en implantologen/kaakchirurgen, kunnen wij elkaar als specialisten goed aanvullen en snel inspelen op de zorgvraag. De tandartsen/implantologen vanuit de medische kant, en wij als laboratorium vanuit de technische kant. Wat ons onderscheidt van andere praktijken is dat wij onder één dak gehuisvest zijn met een andere tandartsengroepspraktijk, hierdoor is er te allen tijde een goed medisch en technisch overleg mogelijk. Daarnaast nemen wij voor iedere patiënt ruim de tijd om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

We vervaardigen, repareren en passen zelf de gebitsprotheses aan in ons eigen laboratorium

U kunt met al uw vragen omtrent kroon- en brugwerk, gebitsprotheses (beide ook op implantaten), reparaties, mondbeschermers, etc. bij ons terecht. Als specialist op het gebied van klinisch tandtechnische handelingen, geven wij altijd een eerlijk advies en gaan we samen met u op zoek naar de best haalbare en mooiste oplossing voor uw gebitsprobleem.

Eigen behandelkamer en klinisch tandtechnische behandelingen

Wij zijn erop ingericht om nieuwe en bestaande patiënten met gebitsprotheses zelf te behandelen, maar ook andere problematieken kunnen door ons worden bekeken en behandeld.

Of u nu wel of geen eigen tandarts heeft, u kunt bij ons altijd terecht voor een gratis, vrijblijvend consult en persoonlijk advies.

De meeste behandelingen vallen onder de verzekerde zorg, (basis of aanvullende verzekering). Informeer hierover ook altijd even bij uw eigen zorgverzekering.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Optident Tandtechniek
Ouverture 149
5629 PT  Eindhoven

Tel: 040-2427201
E-mail: info@optidenttandtechniek.nl
Aanmelden praktijk

Spoednummer: 040-2427201

Openingstijden
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
Gesloten
Donderdag:
Gesloten
Vrijdag:
Gesloten
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
:
-
Prothese check - geheel vrijblijvend

© , Optident Tandtechniek | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022